Aanvragen van een offerte of informatie

Beste "toekomstige" klant van Walewein Beveiligingen.
Onze webwinkel "Beveiligjepand.nl" geeft slechts een klein aanbod weer van alle producten de wij kunnen leveren.
Wij kunnen bijna alles leveren, op het gebied van Inbraak beveiliging en Camera bewakingssystemen.
Wij werken slechts met die merken die op dit moment voorop lopen in de beveiligingstechniek.
Voor camerasystemen werken wij met merken als Hikvision, Dahua, Samsung en Honywell.
Voor inbraaksystemen werken wij met Jablotron, Visonic, en Honywell (Galaxy).
Het kan zo zijn dat u de voorkeur geeft aan een ander merk of systeem. Vraag vrijblijvend een offerte op bij ons, en wij zullen altijd een concurrerende prijs neerleggen.
U kunt online bij ons bestellen, maar om u beter van dienst te kunnen zijn, en de beveiliging op maat aan te kunnen bieden. Heeft het de voorkeur, dat we een op maat gemaakte offerte voor u maken.
Het maakt niet uit of het om 1 camera gaat, of om een compleet beveiligingssysteem.
Elke Klant is er een voor ons!

Al onze producten zijn snel en eenvoudig te monteren. Sommige producten zijn zelfs "plug and play".
Voor technische hulp, kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk. Maar als u er toch niet uitkomt, of de producten liever door een erkend en gecertificeerd bedrijf gemonteerd heeft, ook dan hebben wij voor u een oplossing.
Beveiligjepand.nl werkt samen met een gecertificeerd installatiebedrijf. Dit installatie bedrijf "Walewein Beveiligingen" kan u helpen bij de installatie van onze producten.
Walewein Beveiligingen is een KIWA/NCP BORG Technisch Beveiligingsbedrijf. Zij zijn gevestigd in Hendrik Ido Ambacht, en hebben jarenlange ervaring op het gebied van Inbraak Beveiligingssystemen voor de Particuliere en de Zakelijke markt.
Wanneer de verzekeraar een eis stelt aan uw beveiligingssysteem met betrekking tot certificering en onderhoud, bent u bij hun aan het juiste adres.
Maar ook als u voor uw eigen gemoedsrust verzekerd wilt zijn van een beveiligingssysteem wat voldoet aan de laatste regelgeving en normering kunnen zij u van dienst zijn.

Zie hier een aantal mogelijkheden:

Complete installatie

Walewein Beveiligingen voert de installatie volledig uit. Het beveiligingssysteem wordt gemonteerd en opgeleverd waarna de bediening en werking van het systeem uitgebreid word uitgelegd.


Gedeeltelijk installeren

Uiteraard kan u zelf al de bekabeling aanleggen. Door dit zelf te doen heeft de monteur minder werk en zullen de kosten lager zijn.
De monteur zal zorg dragen voor eindmontage van de camera's en/of alarmsysteem, test dit en geeft een uitgebreide uitleg hiervan.

Zelf installeren
Is uiteraard mogelijk

Montage, in bedrijf stellen en onderhoud/service van alarm en camera systemen is werk voor een professional met verstand van zaken.
Regelmatig worden wij gevraagd om alsnog bij mensen alles na te lopen en in te regelen helaas is het dan vaak al nadat het is misgegaan.

Mail of bel ons voor een vrijblijvende offerte,

Het Beveiligjepand.nl team

"Walewein Beveiligingen, als het echt veilig moet zijn !"